Öppen trädgård 2 juni 2019

Välkommen till min trädgård, i den skira försommarblomningens tid! Låt oss hoppas att trädgårdsazaleor, kinesisk buskpion, iris och allium blommar som bäst. Trädgården är öppen för allmänheten från kl 10.00 till 17.00. Fri entré, men lämna gärna ett frivilligt bidrag till Bifonden genom Trädgårdsresan >>

I trädgården finns bikupor och många pollinerande växter från april till oktober. Kanske finns binas ägare och skötare Faro och Saba på plats för att berätta om bina, hur de lever och producerar honung.

Visningar
Kl. 11.00 samt 13.00 kan ni gå med mig på en rundtur i trädgården. Jag berättar om trädgårdens olika rum och funktion, mina idéer runt växtval och visar vilka växter som särskilt lockar pollinerande insekter. Det går naturligtvis bra att vandra runt själv och ställa frågor under hela dagen.

Fika och trädgårdsbok går att köpa
Det går att köpa fika, våfflor och min bok Känn trädgården >>.

pd-20154005

 

När du kommer till min trädgård ska du känna dig som hemma! Slå dig ner på någon av sittplatserna, gå omkring och dofta, känn på bladen och njut av växterna. Tänk på att trappor och trampstenar kan vara lite vingliga, allt är byggt med enbart händerna som hjälp.

 

Purpurlöken väver ihop mina skiftande planteringar till en helhet >>

 

IVarmt välkomna!

HITTA HIT
Trädgården ligger i Askim Hult strax utanför Göteborg. Adressen är Askims Jordhyttebacke 4. Begränsade parkeringsmöjligheter. Kraftig uppförsbacke till huset. Buss Rosa Express stannar vi hållplats Trollängen.

pd-20152332


Tusen Trädgårdar 2014 den 29 juni lockade drygt 100 personer till min trädgård.

Öppen Trädgård 29 juni genom klostergången

Titta också här på Johnny Mattsons fina bilder från slutet av juni tidigare år.

Tusen Trädgårdar 12 augusti 2012 bjöd på strålande sol och många inspirerande trädgårdssamtal.

Besök från ett holländskt trädgårdssällskap i juni 2011.

Härliga trädgårdsvänner på besök under Tusen Trädgårdar 2010.

It's only fair to share...Share on FacebookEmail this to someone