Tack alla besökare

Jag känner mig helt omtumlad och väldigt glad över att så många ville komma till min trädgård idag. I morse visste jag inte riktigt vad jag skulle förvänta mig, men redan vid ”öppningstid” kl. 11.00 kom fyra besökare. Och sen har det fortsatt i en strid ström, över 100 personer har varit här! Tack alla, det har verkligen varit roligt att få byta erfarenheter och samtidigt få lite spontan feedback. Ni ser ju sådant som jag själv inte ser. Väldigt värmande också med allt beröm. Och värme behövdes i en väderlek som kan beskrivas som ihållande regn med blandade skurar. Men vi trädgårdsmänniskor bryr oss inte så mycket om regn.

Dagens första besökare hade i alla fall tur med vädret. Och de gillade trädgården! Lisbeth Magnusson, Kristina Olsson, Jan-Erik Olsson och Mats Magnusson.

Maria Wendehög från Sveriges Radio undrar om bolltisteln är en ökenväxt? Den har hur som helst en given plats i den torra och soliga sydrabatten.

Tur att det finns någon som har annat än växter i huvudet. Pelle såg till att det fanns kaffe och våfflor till alla som ville ha.

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email